Gelato Dolce Bacio

Náš příběh

Jsme dva dlouholetí kamarádi a kolegové, s více než 25 letou praxí v gastronomii. Již delší dobu jsme se poohlíželi po společném smyslu podnikání a založení vlastní firmy.

Covid a s ním spojené omezování, výrazně zamíchal kartami.
Vždy jsme však oba věděli, že nikdy nepolevíme ze svých vysokých nároků na kvalitu, chuť, hygienu, čistotu a prvotřídní službu zákazníkům. Zkrátka tak, jak jsme byli zvyklí po celou dobu naší kariéry v tomto krásném oboru.
Jak s oblibou říkáme: Gastronomie se nedělá, gastronomií se žije!

Již dříve nás nadchla a uchvátila technika přípravy kvalitní zmrzliny a pravého Italského Gelata. Proto jsme se rozhodli, že do těchto tajů pronikneme a díky naší lásce ke sladkému a zmrzlině obzvlášť, jsme věděli, že to bude směr naší další cesty.
Vrhli jsme se do toho naplno, absolvovali Carpigiani Gelato University v Italské Bologni, zainvestovali našetřené peníze a doslova z ničeho, vybudovali naši malou výrobnu.

Také jsme se zaměřili na způsob distribuce k vám, zákazníkům a zjistili jsme, že nám chybí možnost dát si skvělou zmrzlinu i na místech, mimo obvyklé hlavní trasy. Například v parcích a cyklo stezkách.
Tak vznikla naše myšlenka a sen, mít zmrzlinové kolo a na něm obrážet zajímavá a krásná místa a dělat lidem, a hlavně dětem radost, naší skvělou zmrzlinou.

Ale věděli jsme, že než k tomu dojde, bude cesta ještě dlouhá a trnitá. Protože produkt, který nabídneme musí být prostě skvělý. Přes to nepojede vlak.

Celý rok nám trvalo, než jsme byli spokojeni s chutí a kvalitou naší zmrzliny a zkusili si pár komornějších akcí, zatím pouze s vitrínou a několika druhy.
Reakce zákazníků nám potvrdily, že jdeme správným směrem a na naší zmrzlinu můžeme být hrdí.

Teď už jen zbývá doufat, že se brzy společně setkáme u našich kol a vy se budete moci sami přesvědčit o tom, že naší zmrzlinu děláme srdcem a s láskou.

Vaši zmrzlináři
Petr a Tom.